.

s22

Indoor Golf Trackman Golf szimulátorral

 

 

Örömmel jelentjük, hogy egy újabb lehetőséggel bővült az Old Lake Golf Club palettája 2017-ben!

 

Közép-Európában egyedülálló Trackman stúdió került beszerelésre az Old Lake Golf Hotel újonnan megépített indoor golf termében. Lehetőségetek van több, mint 80 világhírű pályán játszani, amit egy 5.5 méter széles képernyő tesz még élvezetesebbé, HD minőségben. Emellett minden egyes ütésetekről a Trackman radarja 0.3%-os pontossággal tárja elétek labda és az ütő fontos adatait, ami nagy segítséget nyújt a gyakorlások alkalmával. Végre a szimulátoros játéknak nem arról kell szólnia, hogy kiismerjük a rendszer gyengeségeit és annak megfelelően játszunk, hanem egy az egyben, azokat a labdaröppályákat láthatjuk, amiket valóságban ütnénk.

 

Petkovics Bálint - végzett Trackman swing elemző - vár benneteket a teremben akár csak játszanátok egy kör golfot, vagy szükségetek lenne a swingetek bemérésére és alakítására.

A Szimulátor mellett beépítésre került egy gyakorló háló és egy putting green, ahol szinten élvezhetik a golfozók a fűtött terem nyújtotta előnyöket.

A Trackman radarról további infót a www.trackmangolf.com oldalon találtok.

 

Bejelentkezés:

Petkovics Bálint: +36-30-641-00-77

Hotel recepció:   +36-34/587-720

 

Árak:

 - 1 óra szimulátoros játék: 8.000.- Ft / óra (2 óra felett 6.000.- Ft / óra)

 - 1 óra trackman oktatás szimulátorral 12.000.- Ft / óra

 - 10 órás oktatás csomag: 100.000.- Ft

 

 

Itt olvashatsz bővebben arról, hogy mit is mér a Trackman!

 

Trackman kicsinyített 2

Várunk mindenkit szeretettel!

golf esem 2017

golf slop r2

Indoor Golf szimulátor
trackman
OLGC légifelvétel
video
Kérem kattintson a képre!

Adatkezelési Tájékoztató:

Old Lake Zrt. (Old Lake Zrt. 2890 Tata, Remeteségpuszta, a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

Részletesen...